Veelgestelde vragen

Zit jouw vraag er niet tussen? Of wil je een opmerking plaatsen? Vul dan het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Productinformatie

Je vindt onze producten in het diepvriesvak.

De THT staat op de achterkant van de verpakking vermeld. Na bereiding zijn de Golden Croissants, Mini Pains au Chocolat en Mini mix Danish Pastries 12 uur houdbaar. De producten zijn het lekkerst als ze direct gegeten worden.

Onze producten worden artisanaal gebakken en dat betekent dat niet ieder broodje hetzelfde is. Brood is een natuurlijk product dat zich niet 100% laat reguleren. We produceren altijd conform de wetgeving.

Rainforest Alliance is een keurmerk voor arbeidsomstandigheden, milieu en natuurbehoud voor producten uit gebieden waar regenwoud groeit. Voor meer informatie kijk op de website van Rainforest Alliance.

Nutri-Score is een voedselkeuze-logo voor levensmiddelen. Dit logo helpt consumenten om gezondere keuzes te maken bij hun aankopen binnen een productgroep. A is de beste keuze. Voor meer informatie kijk op de website van Gezond Leven.

Om de score te bepalen krijgen ‘positieve’ en ‘negatieve’ componenten punten. Positieve componenten zijn de hoeveelheid eiwit, groente, fruit, peulvruchten, noten en bepaalde oliën. De punten voor de 'negatieve' componenten, namelijk de hoeveelheid energie, verzadigd vet, suiker en zout, worden in mindering gebracht. De uitkomst wordt vertaald naar een score met kleuren variërend van lichtgroen (A) tot donkeroranje (E).

De producten zijn niet per definitie ongezond, maar het behoort niet tot de gezondere keuzes in vergelijking met andere broodproducten. Het wordt aangeraden deze verwenproducten met mate te eten.

Nee, onze producten zijn niet biologisch.

Ja, alle Frozen Bakery producten zijn Halal certified.

De croissants bevatten de allergenen gluten, ei en melk en kunnen daarnaast sporen van noten bevatten.

De croissants, chocoladebroodjes en danish pastries bevatten lactose.

De croissants, chocoladebroodjes en danish pastries zijn niet geschikt voor veganisten.

Alle producten van The Frozen Bakery zijn geschikt voor vegetariërs.

  • Mini appelkroon 152 kcal per stuk
  • Mini kaneelkoek 198 kcal per stuk
  • Mini pecannotenkoek 184 kcal per stuk
  • Golden Croissant 200 kcal per stuk
  • Mini Pain au Chocolat 108 kcal per stuk

Bereidingsinformatie

De Mini mix Danish Pastries kunnen direct bevroren in de oven geplaatst worden. De Golden Croissants & Mini Pains au Chocolat zullen eerst ontdooid moeten worden. Echter wanneer je de Golden Croissants & Mini Pains au Chocolat in de airfryer afbakt is dat niet nodig.

Nee, dat is niet mogelijk.

Nee, dat is niet mogelijk.

De afbakinstructies vind je terug op de productdetailpagina’s.

#THEFROZENBAKERY

2022 © Postads. Alle rechten voorbehouden.